5 mei 2019

Watersportdagen tijdens de Stadsfeesten Middelburg 2019.

De watersportdagen worden gerealiseerd door een samenwerking tussen WV Arne, Jos Boone watersport, stichting behoud Hoogaars, de Prins op ’t witte paart en stichting evenementen Middelburg. En natuurlijk kunnen wij dit niet zonder onze vele vrijwilligers!

Ook dit jaar zijn de watersportdagen weer onderdeel van het programma van de Stadsfeesten Middelburg. Deze zijn van 7 t/m 10 juni 2019.

Tijdens dit weekend zijn er door de hele stad vele activiteiten en evenementen. Een kleine greep uit het aanbod: Veteranendag (8 juni) – optredens en een Thaise markt op plein 1940 – een rijk gevuld programma in de Kloveniersdoelen met o.a. Pokoe, kunstbende, pop aan Zee en Blij – een heuse Pasar Malam op het Walplein (achter de Hema) – een Vintage markt op de vismarkt – op de Turfkaai bij Hard en ziel een podium met sing a song writers met terras en lekker eten – kunstroute – een Zomertuin bij de Seismolen – Podium Amateur Kunsten door heel de stad en nog veel meer. In totaal is er in dit weekend op 32 locaties in Middelburg iets te doen!

Verder lezen?

Mede mogelijk gemaakt door:
logo's sponsoren Watersportdagen